tukar ke bahasa
English

Selamat Datang Ke  

Mengenai Kami

Maskavia membantu pelanggan dalam aliran pelanggan melalui produk dan perkhidmatan yang ditawarkan. Hasilnya adalah pelanggan dan kakitangan yang lebih bahagia, ia memberi manfaat kepada syarikat melalui peningkatan jualan dan kecekapan biaya.
Kami menawarkan satu platform untuk maklumat yang disebarkan melalui pelbagai peranti elektronik media. Kami membuat pelanggan lebih bijak dan dengan itu, meningkatkan tahap kepuasan pelanggan.

Kualiti perjalanan pelanggan anda memberi kesan kepada setiap bahagian perniagaan anda. Jurutera Qmatic perisian bersepadu, perkakasan, dan penyelesaian analisis yang mencipta pengalaman yang luar biasa dari titik temu pertama dan memastikan orang anda dalam perjalanan.

Persekitaran Produk

Perkhidmatan Kami


SISTEM PENGURUSAN PELANGGAN ALIRAN

Penyelesaian diperlukan apabila terdapat masalah atau cabaran yang harus diselesaikan. Penyelesaian Qmatic adalah sistem yang dibangunkan secara inovatif untuk memenuhi keperluan dan tuntutan untuk Pengurusan Aliran Pelanggan yang lebih baik.

SOLUSI PERISIAN


Kami merancang keperluan perniagaan dan keperluan IT pelanggan kami, kami juga membantu dalam merekabentuk, membangun dan melaksanakan penyelesaian perisian dan teknologi.

SOLUSI SIGNAL DIGITALDSS kami adalah perisian yang membolehkan penyepaduan dan penyebaran maklumat melalui pelbagai peranti elektronik media. Peranti ini ditempatkan secara strategik untuk menyebarkan maklumat berharga dengan cepat apabila dan apabila diperlukan.

Berita Terkini


Q-matic_Mobile_Smart Button

Orchestra Connect adalah aplikasi perkhidmatan mudah alih pintar yang menjadikan semua yang mungkin. Ia meletakkan sumber daya ke tangan pekerja yang membantu mereka meningkatkan produktiviti dan tahap perkhidmatan pelanggan. Dengan antara muka tunggal, ahli pasukan boleh menguruskan langkah masuk, mengekalkan kesedaran tentang pelanggan menunggu, pelanggan yang sedang berkhidmat, dan lawatan yang akan datang. Mereka juga boleh memanfaatkan analisis perniagaan yang berguna seperti penyampaian dan hasil perkhidmatan. Salah satu cara adalah melalui penggunaan inovatif peranti tampuk tombol tanpa wayar yang dipanggil Flic.


Q-matic_Orchestra 6.1

Memusatkan kawalan perjalanan pelanggan, meningkatkan pengurusan antrian, dan menyampaikan pengalaman pelanggan yang sangat baik di setiap lokasi. Keupayaan operasi yang diagihkan membolehkan anda menggunakan dan mengurus platform dari satu titik terpusat untuk memastikan operasi tanpa gangguan dan pengalaman perjalanan yang konsisten di setiap lokasi yang anda urus di seluruh dunia. Tidak peduli betapa kompleksnya organisasi anda, Orchestra terus berfungsi dengan harmoni terhadap pengalaman pelanggan yang konsisten.


Q-matic_Mobile Connect

Qmatic Mobile Connect adalah aplikasi perniagaan pintar yang memberi kuasa kepada kakitangan perkhidmatan garis depan untuk cekap terlibat dengan pelanggan dan mengambil keputusan perkhidmatan yang tepat yang mengakibatkan pengalaman pelanggan yang lebih baik Kakitangan anda menjadi lebih produktif dengan mempunyai maklumat di hujung jari mereka yang menjadikannya lebih mudah untuk memberikan perkhidmatan pelanggan yang hebat. Teknologi mudah alih bukan sihir, tetapi ia tidak dapat ditandingi sebagai sumber yang boleh memenangi pelanggan baru, memperdalam hubungan dengan pelanggan sedia ada, dan meningkatkan tahap produktiviti dan kepuasan anggota kakitangan.

LIHAT BERITA

Hubungi Kami

Malaysia   : +6 03 2773 4079
                     +6 03 2773 4080
Singapore : +65 9144 1584
                     +65 9185 3316

Pertanyaan Umum    : enquiries@maskavia.com
Pertanyaan Penjualan      : sales@maskavia.com

D6-1-3, Bangunan Perdagangan D6,
801, Jalan Sentul, Sentul East,
51000 Kuala Lumpur, Malaysia